Ilertren
Distribuïdors per a Espanya

Els Fogons , és una secció de catering que pertany al GRUP PRODILLE especialitzada en cuina tradicional, que conta amb professionals de llarga trajectòria i experiència contrastada.
Al any 2004 es va inaugurar les noves instal·lacions de Els Fogons, una cuina central de més de 300 metres cuadrats que conta amb les últimes innovacions tecnològiques en eines de manipulació d'aliments com en seguretat e higiene.
 Aquesta proposta és una petita mostra dels serveis i degustacions que els podem oferir, tot a uns    preus ajustats però amb la qualitat que sempre ens ha donat prestigi.
Contem amb la confiança de prestigioses institucions públiques i entitats privades tan a Catalunya com a Aragó, que conten amb els nostres serveis per a gestionar els seus events de restauració tan es tracti de celebracions multitudinàries o més íntimes i personalitzades com per exemple banquets, bodes, comunions, inauguracions, jornades escolars o esportives.
La nostra empresa compleix tots els requisits que marca la llei en matèria de permisos, assegurances, control sanitari i tecnològic dels aliments e instal·lacions sotmeses a anàlisis periòdics per una empresa externa que garantitzar al cent per cent la qualitat dels nostres aliments i elaboracions. El nostre equip de cuina te l’assessorament constan de professionals dietistes que garantitzen la correcta i continuada gestió dels nostres serveis.

Disposem de la infraestructura tant tècnica com humana i la experiència professional per a oferir-los nombroses solucions adaptades a les seves necessitats.

APATS POPULARS
        Per a que el servei sigui immillorable, la cuina i els professionals dels Fogons es traslladen  ...
GRANS ESDEVENIMENTS
Els Fogons , tambien oferix un exclusiu servei de disseny i organització d'esdeveniments, d'acord amb les necessitats i expectatives dels cl ...
CELEBRACIONS TIPIQUES
    Els Fogons es troba a la seva disposició els 365 dies de l'any per poder-los oferir un gran assortiment de menús p ...
COFFE BREAKS
    Els Fogons  li ofereix una pausa amb la que podrà gaudir dels millors detalls de reposteria,  tant dol&cce ...
Termes i condicions | Credits
© Prodille Espectacles S.L.